Zakmessen Herder

Wat je ook gaat ondernemen tijdens de vakantie dit jaar, het blijkt dat veel gebruikers van Herder messen hun messen graag meenemen. Het Herder zakmes is heel handig bij het kamperen. Bij het schoonmaken van een zelf gevangen forel of bij allerhande andere klusjes komt het van pas. Gezien de twijfelachtige kwaliteit van bestek in vakantiebungalows is het meenemen van je vertrouwde Herder messen ook geen slecht idee. Dat snijdt een stuk beter. Dus waarom niet zou je zeggen?

Zakmes H. Herder
Zakmes H. Herder

Vakantiegedachten

Terwijl het voorjaar al weer is overgegaan in de zomer gaan de mijmeringen van veel mensen over de komende zomervakantie. Wat wordt het dit jaar voor jou? Gezellig naar de camping in Brabant, kamperen op Terschelling of toch die luxe bungalow in Zeeuws Vlaanderen? Gaan jouw vakantiewensen over verre grenzen en lonkt de hangmat op een tropisch strand of juist sportieve uitdagingen in de bergen? Vissen en wandelen in Wales of uitgebreid museumbezoek in Rome?

Exit voor  zakmessen bij grenscontrole

Wij willen je waarschuwen als je op vakantie gaat naar het buitenland. Iedereen weet dat je geen messen, ook geen klein zakmes, mee moet nemen op een vliegreis. Waar velen niet bij stilstaan is dat er bijvoorbeeld bij de Eurotunnel naar Groot Brittanië ook  scherp gecontroleerd wordt. Daar staat een grote bak met talloze inbeslag genomen (zak)messen. Zo kom je snel van je waardevolle Herder zakmes af.

zakmes friedrich herder
zakmes Friedrich Herder

 

Ga je op vakantie binnen Nederland neem dan vooral je favoriete  zakmes mee.

 

 

 

 

Wij raden aan bij reizen naar het buitenland je fijne Herder messen thuis te laten. Met het oog op de verscherpte beveiliging van grenzen en bijbehorende controles kun je het risico op verlies van je dierbare zakmes maar beter niet lopen.

Fijne vakantie!

zakmes H.Herder

zakmes Friedrich Herder

zakmes Hippekniep kersenhout middel

————————————————————————————————-

Herder messen, scherp, scherper, scherpst

In het drukke bestaan van je dagelijks leven is samen eten een belangrijk moment van de dag. Aan tafel neem je de dag door en geniet je samen van lekker en gezond eten. Herder messen helpen je met plezierig werken in de keuken.

Snijden is fijn met Herder messen

Even de tijd nemen om een maaltijd te bereiden wordt door velen ervaren als een ontspannende bezigheid en dat is het ook. Koken is leuk om te doen en het resultaat is je beloning. Werken met heerlijke verse producten die vervolgens samen een geurig en kleurig palet op het bord gaan vormen. Iedere maaltijd een feestje op tafel zetten doe je samen met Herder messen.

snijplanken herdermessen

 

Niets is vervelender dan het werken met slechte messen tijdens het koken. De groente die je mooi wilt snijden wordt een rommeltje, het mes is verre van scherp. Je wordt moe van de kracht die je moet zetten bij het snijden van grotere groenten. Mooie gelijke delen snijden lukt niet goed. Jij hebt ook vast wel eens prei gesneden waarbij de onderkant niet goed wordt doorgesneden of tomaten half geplet voor je ze kon snijden.

Ga nu snijden zonder moeite

Ga nu snijden zonder moeite en krachtsinspanningen. Herdermessen.nl biedt een breed assortiment met messen van Herder uit Solingen. Superieur van kwaliteit zoals de befaamde Molen®messen. Gemaakt op ambachtelijk wijze in de werkplaats van Herder in Solingen. Ieder mes wordt daar nog met de hand vervaardigd.

banner keukenmessen

 

 

Carbonstaal en dunslijpen

Herder messen zijn van een uitzonderlijk hard soort staal met een hoog koolstofgehalte gemaakt. Dat heet ook wel carbonstaal. Dit type staal is zo hard dat de vakmensen van Herder het bijzonder dun kunnen slijpen. Veel dunner dan gewone roestvrijstalen messen. Het resultaat is een zeer scherp mes. Door de hardheid blijven deze messen ook lang scherp. Carbonstalen messen zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Herder maakt ook messen van een hoge kwaliteit roestvrijstaal met kunststof handgrepen, geschikt voor de vaatwasser.

Herder koestert vakmanschap

De manier waarop Herder in Solingen messen maakt anno nu is nog precies hetzelfde als 100 jaar geleden. Herder kent een rijke historie. De kennis van technieken en materialen is door de jaren heen zorgvuldig overgedragen op nieuwe generaties. Nog steeds werken de vakmensen met grote zorg en aandacht aan hun messen. Ieder mes wordt met de hand gemaakt. Dat maakt een mes van Herder tot een uniek product.

herdermessen

Neem nu de stap naar het snijden met echt goede messen. Stap over op Herder en geniet van het werken in de keuken als nooit tevoren.

Snelle levering

Op voorraad, besteld voor 17.00 uur wordt nog dezelfde dag verzonden.

banner koksmessen

 

 

 

koksmessenbroodmessenkeukenmessenschilmessenbestekzakmessen – onderhoud

 

 

De waardering van www.herdermessen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.0/10 gebaseerd op 2 reviews.