Aanzetstaal keramisch

34.95

Door gebruik ontstaan aan messen kleine braampjes die het mes minder scherp maken. Met een aanzetstaal die je gebruikt voor het snijden worden deze braampjes verwijdert. Het carbonstaal van de Herder messen kan vanwege de hardheid alleen gewet worden met dit keramisch aanzetstaal.

Eventueel kun je voor extra scherpte daarna nog de aanzetriem gebruiken.

Je messen zijn altijd in topconditie met deze onderhoudsproducten.

 

 

Beschrijving

Aanzetstaal keramisch

  • Keramische slijpstaaf speciaal voor het carbonstalen lemmet. Omdat carbonstaal veel harder is dan gewoon staal is een standaard wetstaal niet geschikt om het carbonstalen lemmet aan te zetten.
  • Verwijdert kleine braampjes die tijdens het gebruik ontstaan zodat je met een vlijmscherp mes aan de slag kunt.
  • Handzaam in gebruik, voor gebruiksaanwijzing zie hieronder.
  • Altijd een vlijmscherp mes door het aanzetten of wetten van je mes zonder dat je het hoeft te laten slijpen. Door het speciale dungeslepen lemmet werkt dat bij deze messen perfect.


Gebruik van het aanzetstaal

Haal uw Herder mes een aantal malen met het hele lemmet langs deze keramische slijpstaaf en het wordt weer scherp.
Let erop dat het mes steeds onder dezelfde hoek wordt gehouden.
Doe dit voor beide kanten van het mes en haal de voorkant van het lemmet twee maal zo vaak langs het staal als de achterkant.

Extra informatie

Materiaal

keramisch 360 korrel

Afmetingen

lengte = 25 cm

Levering

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld nog dezelfde dag verzonden.

Betalen

U kunt bij ons betalen met IDEAL/Paypal/CreditCard/Mister Cash en bankoverschrijving.

Garantie

U heeft 2 jaar garantie op fabrieks- en materiaalfouten.