Schilmes H. Herder recht carbonstaal

8.95

Dit mesje blijft lang zeer scherp door het lemmet is uitgeslepen van extra hard carbonstaal! Ook heeft het een ergonomisch gevormde heft gemaakt van beukenhout. Dit mesje is allround te gebruiken, schillen en doorsnijden gaat zonder moeite!

Dit mes oxideert tijden het gebruik daarom raden wij voor het schillen van zure vruchten de roestvrijstalen variant aan. Door het zure sap kunnen er vlekken op het lemmet ontstaan. Dit valt te verhelpen met een roest gum.

Uitverkocht

Beschrijving

H. Herder mes recht carbonstaal

  • Allround mes voor moeiteloos en snel schillen en doorsnijden van aardappels en alle groenten.
  • Vlijmscherp dankzij de uiterst dunne met de hand uitgeslepen snede van het carbonstalen lemmet en zelfslijpende eigenschappen. Door de unieke scherpte ook dunne plakken eenvoudig en moeiteloos snijden zonder veel krachtinspanning.
  • Veilig vanwege uiterst dun maar stabiel lemmet. Altijd volledige controle over de snijrichting en daardoor veiliger voor uw handen tijdens het snijden.
  • 1e klas materialen en generaties van vakmanschap geven de beroemde lange levensduur van het Molenmes.
  • Niet in de vaatwasser. Door het ambachtelijke koolstofstaal en het houten handvat zijn deze messen niet bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen en niet geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. Na reinigen in de vaatwasser vervalt de garantie

Extra informatie

Materiaal

Roestvrijstaal
Beukenhout (handvat)

Afmetingen

Lemmet = 7.5cm
Handvat = 9.5cm

Levering

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld nog dezelfde werkdag verzonden.

Betalen

U kunt bij ons betalen met IDEAL/Paypal/CreditCard/Mister Cash en bankoverschrijving.

Garantie

U heeft 2 jaar garantie op uw product.